Skilsmissevaegt

Min vægtkurve siden skilsmissen lader alligevel ikke tvivl om, at sådan en skilsmisse ikke er helt gratis for følelseslivet. Hoppenes størrelse matcher fint overens med, hvor hård netop den periode har været – eller blid. Desto stejlere op – desto hårdere en periode.

Så når kurven nu er knækket – skal jeg så tage det som et tegn på, at jeg er ved at være tilbage på udgangspunktet – eller er det først når jeg rammer den vægt, jeg var på, inden han flyttede?

/ Vægttab

4 Replies

  1. Lige præcis – vægten kan gå ned i samme grad. Man mister appetiten samtidig med at ens søvnmønster slet ikke er det samme mere. Man tumler rundt i tilværelsen som en zombie og når jeg ser tilbage, så forstår jeg slet ikke hvordan jeg har kunnet få det til at hænge sammen ? Jeg har erfaret og forstået at jeg nu har en enestående chance for at gøre noget – vælge en ny retning med mit liv der er præcis så god for mig selv. Selvom jeg synes det er træls og hårdt. Knus

  2. Jeg havde faktisk “planlagt” at vægten skulle gå ned 🙂
    Men altså: Når man har det dybt i sig, at man trøstespiser – så må det jo nødvendigvis blive som grafen viser 🙂
    Og jeg har også fra starten valgt det udgangspunkt, som du nævner Jens, nemlig at dette er starten til noget bedre. En “once in a lifetime” mulighed for at ændre mit liv radikalt i den retning, jeg ønsker det skal tage. Uden den form for optimisme, må en skilsmisse være nærmest umulig at komme igennem.

  3. Prøvede faktisk akkurat det samme … og var vildt overrasket…
    Havde selv taget beslutning … men befandt mig pludselig i en tilstand af sorg … og trøstespiste vist lidt for meget som resultat af den sindsstemning

  4. For nogen vil vægten nok gå ned af samme årsag .. nemlig at man ikke har lyst til at spise et stykke tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *