Alle, der har været på Samsø BØR kende gårdsbutikken i Permelille. En gård, der år for år er omdannet i højere og højere grad til at være et tøjudsalg. Men ikke bare et tøjudsalg af en hver slags. Næ nej – her er der tale om uldting – om ren bomuld.. om bluser med silke og bukser i hør. Naturlige produkter fra inderst til yderst.

Det første der lokkede i butikken var de uldne sokker, som min datter hurtigt fik dømt til at være “hendes bedste venner på lejren”. De var gode at holde varmen med om natten.

Men derud over blev det til ikke mindre end 10 bluser, to par bukser og en kjole og et uldent sjal, der fungerer som halv jakke. Og det er alt sammen så fedt, at jeg ikke ved, hvad jeg bedst kan lide.

Een ting er, at tøjet er fedt – og lavet i ufattelig fede materialer.. men tøjet var også til at betale. Jeg kom således til at slippe ialt 3000 kr for hvad der må påståes at være den største fornyelse af min garderobe i årevis.

men fornøjelsen af at smækre sig i størrelse som “Medium”, “Størrelse 40”, “Størrelse 38” og i et enkelt buksetilfælde lige frem en “Small” fornægter sig ikke. Det ER officielt sjovere at købe tøj i “normale” størrelser.

Men nu er jeg også garderet. Min garderobe tager nu i langt bedre form udgangspunkt i den størrelse menneske jeg er nu, og den størrelse, jeg bliver lige om lidt.

/ Ferie, Vægttab

3 Replies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *