Jeg har købt nye støvler. Det var tiltrængt – og et ønske, jeg har haft længe. Jeg går forbi dem hver dag – og de er superlækre. De har en høj høj hæl, der får støvlen til at se super sexet og smart ud.

Vel ude af butikken igen – og 299,00 kr fattigere, begyndte jeg at spekulerer lidt over funktion kontra design. Jeg kunne godt mærke, at jeg gik usædvanligt højt på tåen. Skoen er MEGET høj. Hver trin må overvåges – og sættes korrekt, fordi som hælen er vokset, er forbindelsen til fødderne – og demed fornemmelsen af balance langsomt kappet.

Meget hurtigt gik det op for mig, at dette nok ikke lige var skoene til en skovtur – eller bare en frisk løbetur for at nå toget.

Derefter fandt jeg ud af alt det der med funktion mv.. For meningen er, at man efter rundt regnet 100 meter ganske enkelt mister følelsen af sine fødder – fra anklen og ned. Det er jo smart nok her til vinter – for fødder uden følelse, kan mig bekendt heller ikke fryse!

Jeg ved så ikke helt hvordan ideen så hænger sammen med is-lag. Om det så er meningen, at den klods, der er af en hæl, skal fungerer som is-pig – og borer sig gennem isen for dermed at holde ejermanden opretholdt. For går hælen ikke gennem isen, har jeg ikke en chance for at kunne stå fast. Det kræver nemlig et minimum af balance.

Men jeg er nu superglad for dem alligevel.. De gør mig 10 cm følere – og dermed har jeg 10 cm mere af fordele mine alt for mange kilo hen over..

/ ..sagde hunden

10 Replies

  1. Den følelse kender jeg godt! Løsningen er vel, at investere i flere støvler…..så der er lidt til det hele….kan så være en økonomisk satan….Men hei vi er kvinder!

  2. Ih, bare det var mig.
    Jeg har til gengæld så tykke lægge, at jeg bare slet ikke kan få et par støvler overhovedet – i hvert fald ikke hvis de godt må være lidt pæne samtidig. Suk

  3. Hvornår får vi billeder at se:) du skal også passe på, det der er mit glansnummer når jeg kommer løbende på mine hæle – enten sætter de sig fast mellem to brosten eller i en rist og jeg skal flakse mere end almindeligt med arme og ben for ikke at falde pladask. Meget lidt Lulu-agtigt;)

  4. De er rigtig smarte (nok ikke så praktiske)
    Hvad med et par der både er smarte og praktiske?? Jeg har lige erhvervet et par til 800 ,- (så mange penge har jeg vist aldrig brugt på mig selv før).. De kan være med til alt – undtagen på kælkebakken hvor jeg planlægger at købe føteX’s grimmeste men meget varme 😉
    Jeg har stadig mod på mit tilbud, hvis du en dag ombestemmer dig 😉

  5. Tænk det første jeg tænkte var “de støvler ligner ikke nogen Pernille ville købe” så så jeg jo så dine ord og kan se du nok også selv har fundet støvlens ulempe :o) For mig er det jo ret nemt, jeg droppede alt med mere end 3 cm. hæl da jeg fandt manden i mit liv – tilgengæld har jeg en god samling af alt det høje fra dengang for længe siden. Dengang kunne jeg slet ikke forstå folk der gik uden hæle – helt ærligt, det er da for underligt at gå på flad fod. Jeg husker ikke at jeg havde følelsesløse fusser eller hang fast i noget, men nu hvor jeg på 4 år går på flad fod ville jeg aldrig bytte tilbage igen :o))) Tror du må ud og finde dig en god varm støvle – dem der gemmer du så til nytårsaften og andre vinter fester – flotte, det er de altså!

  6. For mig er det rigtig dyrt hver vinter, for jeg skal både have et par flade og praktiske – og et par høje, jeg kan se lækker ud i:-)
    Hilsen Tina.

  7. Manden i mit liv måbede godt og grundigt. Vi er jo nøjagtigt lige høje – UDEN sko på – så han fik pludselig noget at se op til.
    (Det er tilsyneladende ikke noget, der styrker ens mandighed, kan jeg så røbe 🙂 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *