I april måned sendte hende her et link hertil. Jeg oprettede en profil – for det ville jeg da gerne lige se, hvad var for noget. Meeeenn om jeg kunne få det til at virke!

Siden da har jeg modtaget fine månedsmail fra dem. Og igår tog fanden ved mig – og jeg fik endelig logget mig korrekt på – og oprettet mig. Jeg måtte da se, hvad det var for noget.

Sikke en fornøjelse. 26.000 mennesker, der snakker om alt og intet.. Mest det sidste. Der gik lidt sport i det. Jeg fik lavet mig min egen "gruppe" – og jeg fik mig en ven – en stakkels mand, der tilfældigvis skrev til mig. Jeg tror ikke han ved, hvad der ramte, ham, da jeg kastede en "anmodning om venskab" i hans retning. Jeg har ingen ide om, hvem han er.. Men jeg skulle da finde ud af, hvad der skete, hvis jeg fik en ven.

Det ene øjeblik så det trist ud: 0 venner – og 0 bekendte – men min stakkels nye "ven" trykkede på "godkend venskab" og vupti – nu har jeg 1 ven og 45 bekendte 🙂 De bekendte er så nogen, der kender en, der kender en, der kender min "ven". Det må jeg gøre brug af.

Men væk er Julie. Jeg aner ikke om hun stadig er der. Men nu hvor jeg var der, ville jeg da lige se, om jeg kunne finde hende. Og pludselig blussede fornemmelsen af 6 degress of seperation op 🙂

/ ..sagde hunden

3 Replies

  1. Hej Pernille – har lige sendt dig en email med anmodning om venskab :))
    Jeg har indtil videre kun en enkelt ven indenfor Mingler – så du overgår da mig :))
    Knus Katja

  2. Tak for linket, det må da prøves 🙂 Er med i LinkedIn, men det er mere for professionelle forbindelser, og helt uden småsnakken. Det her lyder sjovere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *