Jeg er faktisk ret sikker på, at Pia Kjærsgård ville står forrest i køen af forurettede mennesker, hvis f.eks. Shell pludselig gør Dannebrog til deres ikon.

Ikke desto mindre har Pia Kjærsgård stjålet Dannebrog! For når det “bare” er hende, så er tyveri ganske iorden. Hun repræsenterer jo ligefrem Danmark – eller gør hun?

SF forsøger at generobre det danske flag – f.eks. med deres t-shirts

Og se: DET er MIT Danmark!

Men er slaget ikke allerede tabt? Har Pia Kjærsgård ikke allerede lagt beslag på det aller danskeste af Danmark – vores flag?

“Herfra min verden går” skrev H.C. Andersen engang. Om nogen så var H. C. Andersen globetrotter. Ikke desto mindre bruger Pia nu samme citat for at argumentere for lukkede grænser???

“Gi mig Danmark tilbage” skrev Natasja – faktisk som et direkte angreb på Dansk folkeparti. Ikke desto mindre tog Pia Kjærsgård også det citat til sig. For hun er Danmark.

Da Dronning Margrethe blev født, lavede man margurittesmykket – som en hyldst til vores kongehus. Nu kan du købe en kopi til 35 kr. Før – da min farmor gik med sit halssmykke, symboliserede smykket “hjem”, “tryghed”, “forståelse”. Sågar duften af hende, kunne jeg lægge i smykket.

Nu kan man købe et margurittesmykke for 35 kr hos Dansk Folkeparti. Mindet om min farmor, hendes overskud, hendes smil, hendes forståelse for andre, er pludselig blevet til et symbol, der symbolisere indskrænkethed, racisme, manglende forståelse for andre – og manglende lyst til at hjælpe hinannde. At være sig selv nærmest. Alt det modsatte af, hvad smykket symboliserede, da det hang om min farmors hals.

Igen har Pia Kjærsgård stjålet en af MINE symboler og forklejnet det. Stjålet symbolikken fra mig – og tillagt det en værdi, det aldrig var tiltænkt. Hvor kan sådan et tyveri anmeldes? Når det er følelsen, der er stjålet?

Hvor må jeg være? Hvor er MIT Danmark?

/ ..sagde hunden, Politik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *