Blyanterne var spidsede – og papiret var klar, da Test Nationen gik over skærmen.

Min mand mod mig. Mig mod Min mand. Sidste års gyser satte sine spor. Jan skulle have revanche i år. Nu var det hans tur.

Vi tog testen – alle 70 spørgsmål – og grinede sammen undervejs. I år var Jonathan puttet og af vejen. (Det er svært at tage en IQ test med en knægt, der insiterer på at hoppe på ens mave imens 🙂 ) Og Annike lå selv klar til at svare.

Jeg finder det meget usandsynligt og utrolig vildt, at resultatet endte som det gjorde. Jan og jeg var MEGET uenige undervejs. Vi havde kun en eneste linie af svar (en stribe på 5) der var ens. Ellers var vi uenige mindst en gang på hver linie – og ofte mere end een gang.

Derfor er det også utroligt, at resultatet blev, som det blev: Jeg endte med 49 rigtige svar – og han endte med …. 49 rigtige svar.

Sidste års IQ test, fortalte mig, at vi rent IQ mæssigt ligger utrolig tæt på hinanden.. Testen i år: Der var vi mere ens en enæggede tvillinger!

Testen i år irriterede mig mere end sidste år. Når man har en forkert, er der to forskellige måder at have den “forkert på”.

  • Der er måde, hvor man tænker “Hold da op – det vidste jeg ikke en fejende fis om.. Hvis jeg havde haft den rigtig, havde det været REN held”
  • Og så er der den med “Det VIDSTE jeg jo for HEL…. GODT!! Hvorfor SKREV jeg det så ikke!!”

Sidste år var det mest den første, der var kendetegnende, da jeg sad og rettede. I år var det den sidste.. Og det er altså SÅÅÅ irriterende 🙂

/ Livet i mine mænd

3 Replies

  1. Uhh jeg havde også sådan glædet mig. Men så blev vi inviteret til aftensmad hos svigermutter.Og så kunne vi jo lige så godt blive der og se det!!! men det kan man jo ikke når man har 2 børn med på 3 og 5 år, vel???
    Så jeg opgav halvt inde i testen og gik hjem….(kun lidt sur)…for jeg sagde det jo. Altså at vi skulle være gået hjem inden. Men nej nej…ingen lytter jo til de KLOGE Quinder..:-)

  2. Desværre fik jeg ikke lokket mand og søn med, for jeg ved, at jeg ville have banket dem.De citerede bare landsresultatet, at mænd var bedre end kvinder. ØV

  3. 🙂 Det var jo så ikke tilfældet herhjemme 🙂
    Jeg ved også, at der har været talt meget om, at der er blevet fusket med landsresultatet. Lige på “kvinde/mand” siden synes jeg det lugter MEGET af, at der er noget galt.
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *