Den første sommerferietur er officielt overstået. Vi var en tur til København.

Jonathan NØD togturen. Han snakker som et vandfald, når man lukker ham ind i et tog. Der er SÅÅÅ ubeskrivelig meget at se på – og så meget at opleve. Efter en lille tur omkring mors arbejde, tog vi ned på denne legeplads. Jonathan stornød det – for her var der alle muligheder for at lege ubegrænset uden mor løb efter ham. Han fik sig nogle nye venner – og fik sig endnu et par skrammer til samlingen. Man er vel en dreng!

Videre på vejen fik vi dagens store iskage. Datteren gjorde et stort nummer ud af at spise den langsomt-  så hun havde is tilbage, når vi andre var færdige – med det resultat, at hendes is nærmest smeltede mellem hænderne på hende.

Dernæst var vi i Kongens Have. Skønt sted. Vi så soldater øve excersit – hvilket vores store Garderpige synes var et hit. Hun var vist godt klar over, at der går et par dage, før hun har nået samme færdigheder 🙂 Men de spillede godt – og det så imponerede ud.

Vi ville så have været forbi Film X, men der er sommerferielukket – så det blev ikke til noget. Vi endte, hvor vi startede, på legepladsen, hvor lillemanden fyrede det sidste krudt af, inden vi blev hentet af farmand.

Dagen var som sådan “ikke noget særligt” men alt i alt, har det været alle tiders dag. Jonathan snakker og snakker – og jeg får mere og mere ud af det han siger.. Og eftersom vi havde vores absolutte yndlingskusine med,- på 16 år, var vores store pige også glad. Erkendelse idag er nok, at tingene ikke nødvendigvis behøver være ret fancy, for at være en god oplevelse. Det er hermed husket til fremtidige ture.

/ Hjemme hos os

5 Replies

  1. Det lyder som en dejlig tur – og samme erfaring fik Dorthe og jeg vist ud af turen med kanalrundfarten som i hvert fald min har talt om siden. Vores plan var ellers at gå i Tivoli, på Bakken eller i experimentarium. Men på en solrig dag er både og pomfritter i Nyhavn altså lige så stort som Tivoli og det bedste ved dagen var vist nok Tatovørens vindue ved restauranten :o))

  2. Det lyder som om I har nydt dagen! Det er faktisk helt dejligt at have sommerferie hjemme, og bare oplever København for en gangs skyld.
    Kanalrundtfarten var en hit her. Vi var så heldig at sejle under Knippelsbro da den var åben for en lidt større skib en vores båd 😉 Olivia havde en af sine tasker med og derinde var masse af ting til at lege med da turen en gang i mellem blev for kedelig til hende 😉
    Næste gang I er i Kongens Have, skal i blive der til kl. 15 hvor der er dukkerteatre ved pantomimteatret. Det syntes Olivia var rigtig sjovt – især da princessen blev ved at falde af prinsens hest :-)))

  3. Kattelegepladsen som den blev kaldt da vi boede i byen er helt klart et hit, især blandt de lidt yngre børn.
    Hvis du en dag er i Kongens Have igen så prøv at smut ned i Nyboder ikke så langt fra Sankt Pauls Kirke er der en super legeplads også.

  4. Lyder som en helt igennem dejlig dag. Kanalrundfart kan også anbefales her fra, vi tog en tur sidste sommer og det var et kæmpe hit! – det var endda den lange tur med stop på en af “øerne”.

  5. En oplevelsesrig dag 🙂
    Nogle af vores bedste eftermiddage tilbringes på “Kobakken” med bål og snobrød/skumfiduser & kiks samt en bold. Og hvis vi dertil cykler derhen, så er lykken gjort. Mere skal der af og til ikke til 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *