For at hjælpe garden økonomisk, er der iværksat en mængde muligheder for at hjælpe. Jeg havde meldt mig til “at hjælpe til til en koncert”. De muligheder kommer der mange af fremover, kunne jeg forstå.

Således endte jeg med at stå i en sodavandsbod med udsigt lige til scenen hele lørdag aften.

Hvis jeg ender samme sted til Robbie Williams koncerten – så må jeg indrømme – så føler jeg, at jeg har skudt papegøjen – for jeg kunne se ALT hvad der skete på scenen – og selve arbejdet – som bestemt var hårdt arbejde – var ikke stressende eller noget, så længe koncerten kørte. (det er jo ligesom ikke på det tidspunkt, folk vil have sodavand)

Det var faktisk rigtig skægt at stå der og knokle som en gal, for at få sodavand nok ud af tappehanerne.. Og få de rigtige serveret videre til de personer, der leverede varerne til kunderne. Næste gang vil jeg dog huske at tage en t-shirt på. Vi fik udleveret t-shirts, som vi skulle have ud over vores almindelige tøj.. og min langærmet bluse blev mildest talt MEGET våd. Tænk – jeg har badet i cola 🙂 Dagen efter kunne det også ses på mine neglerødder – de var blevet colafarvet.

Jeg var dybt imponeret af effektiviteten på stedet. Vi fik alle relevante informationer – om brandslukkere, nødudgange og nødprocedurer. At sætte os ind i jobbet viste sig at være unødvendigt – for det var SÅ ubeskriveligt simpelt: Sørg for, at der er sodavand!

Men altså – ud over det faktum, at de eneste ord, der rigtig blev “bræet” den aften var “COLA” og “FANTA”, så var det en rigtig sjov og god oplevelse. Oplevelsen blev ikke mindre god af, at jeg vidste, at jeg havde sørget for at Garden havde fået en masse penge i kassen – og at der er sat 250 kr af til min datters sommertur næste år.

Næste uge tager både Jan og jeg til Speedway. Så må vi se, om vi får lige så gode pladser der.

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *