Øj, hvor jeg glæder mig til, at den sag, de viste i Go' Morgen Danmark bliver alle mands eje: En printer, der printer i 3D. Står du lige og mangler et dørhåndtag? Jamen, så printer du det bare. Printeren kunne printe i et plastmateriale – og i noget metalværk. Røg sidespejlet på bilen? Jamen så går du ind på bilproducentens hjemmeside, downloader filen, der fortæller, hvordan spejlet skal se ud – og så "printer" du sidespejlet ud.. Vupti – så har du din reservedel.

Men det var ikke det, jeg fandt mest fantastisk. "Du kan komme til at printe din nye mobiltelefon ud, for printeren vil kunne printe elektriske kredsløb"

Se, så er der fremtid i skidtet. Printeren må være en nødvendighed for alle småbørnfamilier. For hvilken småbørnsfamilie har ikke oplevet at det "lille pus" mener, at TV'et fjernbetjening hører til i toilettet. Jamen så printer du bare en ny fjernbetjening ud! Det vil da gøre livet nemmere.

Også kunsterisk er der store fremtidsmuligheder. Man kan tage et 3D billed af sig selv – og derefter udprinte sig selv på en lille buste eller lign. Ikke mere gips i hele hovedet med vaseline godt oppe i begge næsebor.. Næ nej – nu skal man bare tage et billed.. og vupti – så har man en 3D version.

Det er sgu da smart!

/ Teknologi

One Comment

  1. Så kan man lave sin egen klon!!! Det har jeg ventet længe på, ønsker mig sådan en “mini me” Så tror jeg også jeg ville printe en klon af kæresten – det er jo praktisk når nu han arbejder så meget – nej vent, klonen ville jo også kunne arbejde og så ville vi tjene det dobbelte – afgjort smart og hjemme laver jeg så bare én til som kan støvsuge og en som kan massere mine fødder og en der kan ordne køkkenet og en der kan skifte bleer og en der kan – ja mulighederne er jo uendelige. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan vores elektriske kredsløb ser ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *