Jeg var ellers kommet til den konklusion, at jeg ikke længere kan LEVE uden mit kamera. Jeg ELSKER det. Jeg elsker, at kunne fange øjeblikket – i alt fra bananen i boden på vej til arbejde – til Jonathans lurendrejer smil.

Derfor var det naturligvis også med i Bella Centeret.

Og enhver, der har været på en messe ved, at den eneste grund til, at standen ligner noget, der er som taget ud af bo bedre, er fordi alt skidtet er stablet sammen i ethvert hjørne, der bare ser ud som om de har lidt gemte kvadratcentimeter. Således også med kameraet.

Sidst jeg så det, lå det i vores hjørnebord. Og der lå det godt. Jeg så til det indimellem og sikrede mig, at alt var ok. Det var det.

Jeg tog en masse gode billeder af standen og var rigtig glad for at have beviser for mandens kreative evner endnu engang. Jeg havde i det mindste været så fornuftig, at tømme min megakort inden jeg tog derud.. for nu er både kort og kamera væk. Længe troede jeg det lå i alle de bunker, vi havde med derud – men de er efterhånden alle sammen pakket ud.. og nope – der er intet kamera.

Men det passer da så heldigt med, at jeg – i denne uge – gerne skulle modtage et stk kamera, som jeg skal bruge på arbejde. Jeg har spurgt, om jeg må bruge det overalt – og det er ok. Jeg skal jo ligesom kende kameraet så godt så muligt – så naturligvis må jeg det 🙂

Så sig pænt godag til mit nye kamera – og mit nye memorycard – på nu 4 Gb

Det er faktisk ligefør, jeg tror, jeg kan blive som nyforelsket igen 🙂

/ Hjemme hos os

One Comment

  1. Wauw! Det kan jeg godt forstå, du er – sikken et lækkert kamera!
    Og ærgerligt med det andet, du fik nuppet for øjnene af dig, men så har du jo det nye lækre. 4 Gb. Wow. Hvordan får du nogensinde tid til at sortere i dem? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *