50 g chedda
50 g flødeost neutral (Philidelphia)
3 halvbidende jalapenios
1 æg
Flæskesvær
Olie til stegning

Bland osten sammen. Skær chilierne op på langs – og sørg for at beholde den del, du skære af. Den skal bruges som låg. Rens chilierne, så frø og alt hvidt er væk. Lad dog enkelte frø være, hvis du ønsker lidt bid i dine chilicheesetops.

I hullet i chilien, fylder du osteblandingen.
Rul med en kagerulle, så flæskesværen bliver pulveriseret.
Vend de ostefuldte chilifrugterne først i æg og efterfølgende i flæskesvær. Det er svært at få flæskesværen til at fæstne.
Steg dem herefter i olivenolie. Vend dem undervejs. Steges ved middel varme i 10 minutter.

Velbekomme

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *