Vi har forvejen en opskriftsamling for retter, vi kan ty til i hverdagen. Den skal nu omskrives, så jeg har LCHF opskriver på den. Og den liste af opskrifter, der er hensigtsmæssige, vil jeg skrive her.
Nedenstående retter er mine tilretninger af inspiration fra andre steder.
Først og fremmest:
Go sovs – og nem fedtgiver til alle retter: 3-4 dl fløde og 100 g Philidelphia – koges lidt ind og smag tilsættes (feks. stegefedt, persille eller karry)
Fantastiske kyllingeinderfiletter
1 pakke kyllingeinderfilet
150 g chedda ost
1 glas jalapenos
2 pakker skivet bacon
Tag en inderfilet frem. Læg 1-4 jalapenosskiver på. Skær en skive chedda, der passer i længden af inderfilet. Pak en skive bacon rundt om inderfilet, chedda og jalapenos.
Gør dette ved alle inderfileter.
Steg i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter – til baconen er sprød.
Dessert:
Verdens nemmeste cheesecake:
(Her er til 4 små portioner – eller 2 store)
100 g nødder
2 spsk sukrin gold
Blendes – og lægges i bunden af serveringsglas.
150 g Philidelphia
2,5 dl fløde
2 spsk sukrin
skallen af 1 citron
vaniliekorn af en vaniliestang
Pisk først fløden – tilsæt alle andre ingredienser og rør sammen. Massen lægges ovenpå nøddemassen. Lad serveringsglassene hvile i køleskabet i 30 min, mens du laver bærsovs:
100 g hindbær
lidt vand
Kog hindbærene, så det bliver en tyk sovs – sæt gryden i køleskabet og vent til den er koldere. Hæld 2 spsk kold hindbærsovs over ostemassen og nødderne.