Vi tog til RO's center igår – for at forkæle os selv. Vi har tidligere prøve Raz' helt fantastiske Romerske bad, og derfor var forventningerne meget høje, da vi tog afsted, for denne gang at stifte bekendtskab med den røde the.

Det Romerske bad var nærmest "en fortælling for alle sanser" for mens Raz fortalte en tryllebindende fortælling om Kleopatra og Cæsar, gennemgik vi samtidigt alle de bade, Kleopatra havde gået igennem. Vi duftede, mærkede og smagte. Totalteater på en HEL ny måde.

Den afrikanske cocktail var bestemt skåret over samme læst, så vi blev bestemt ikke skuffet, men vi manglede den grundlæggende historie, der bandt hele oplevelsen sammen. Vi var sådan set godt klar over det på forhånd, så det var ikke fordi vi blev skuffet.

Det var en fornøjelse ud over det sædvanlige, at sidde i en hed sauna og lade alle sanser blive pirret af appelsinduften, der blandede sig i saunaens hede.. og scrubben, som vi smurte os i, da vi kom ind i dampbadet var også ganske fantastisk.

Een af de ting, der er sjove at opleve, er fornemmelse af, at det man sidder og smørrer sig ind i eller som man kaster på saunaovnen, er ganske almindelige ting, som vi alle kender fra vores hverdag. Scrubben bestod således af kokosolie, groft ikke-raffineret salt, rød te og kanel. Og det duftede herligt og virkede fantastisk på kroppen øjeblikket. (Også selv om jeg var en kylling, fordi saltet drillede mine kinder – og jeg derfor skyllede før tid) 

Vi fik historier. Vi fik en masse fortællinger om, hvordan de forskellige ingredienser, Raz havde samlet, virkede. F.eks. fik vi historien om, at bergamotte – som er i familie med citron og appelsin, har en afskrækkende virkning på lus. (Og spørg så lige om vi spidsede øre 🙂 Vores børn vil vist lufte af appelsin fra og med denne dag.. hvis det kan holde de kryb væk) Vi fik historien om, at de første eau de toilette var et spørgsmål om, at man i den tid på ingen måde brugte vand (eller sæbe) men duppede sig forsigtigt med den nye vidundervand.. og at denne af den årsag måtte være MEGET stærk, for at have en ønsket virkning. Denne styrke kom blandt andet fra appelsin.  

Den røde the var ikke min kop the. Raz fortalte om, hvordan træerne er blevet til buske, fordi man plukkede så voldsomt af træet – og hvor mange fantastiske midler, der er i sådan et naturprodukt.. Men vi smagte det – og det var en oplevelse i sig selv. "Drik denne – og du har en drik, der er lige så god, som 6 stykker grønt om dagen" forklarede han. Jan var hurtig. "Hvormeget skal man så drikke, hvis man ikke gider alle de grøntsager og frugter?" "Tja – en kop eller to – og SÅ seks frugter" forklarede Raz og grinede.

Til sidst viste Raz os nogen af sine produkter. Han står selv og koger dem sammen hjemme i køkkenet. "De er 24 timer gamle" smilede han. Vi købte en muddermaske. Både Jan og jeg nyder en muddermaske herhjemme indimellem – og denne her havde vitterligt en kvalitet, vi ikke før har mærket. Og så til en pris, der også var hjemmelavet: 75 kr for en god bøtte, der nok skal række til det første halve år. Det er vist den billigste maske vi nogensinde har købt.

Holdet var ikke helt fyldt op igår. Det undrede mig, for alle de steder, jeg nævner dette arrangement, siger alle, at "det kunne de godt tænke sig". Og så var det – ud over Jan og Raz – KUN piger.

Jan og jeg sad i bilen hjem og var helt enige om, at det var alle tideres scoremarked.. At hvis man var singel mand, og ville have mulighed for at møde søde piger, der var afslappet og åbne, så var det da lige noget med sådan et arrangement.. og et venligt "skal jeg skylle dig på ryggen?"

Min hud er silkeblød og dejlig – og alle mine sanser blev – igen – stimuleret. Vi skal afsted igen en anden gang – også selvom arrangementet ikke var lige så fantastisk som det romerske bad. (Men det vil jeg så også sige: Den ville være MEGET svær at toppe!)

/ Forbrugererfaringer

One Comment

  1. Kan kun tilslutte mig den gode oplevelse efter et besøg i Fields med en 3 timers intens kropsplejning med chokoladeceramoni samt Raz´s hjemmelavet masker… Lige til at spise…. Kan ikke mindes at vi har sovet så godt og haft så blød og velplejet en hud som da vi tog derfra. Mindet om de gode timer var vi mange der tog med hjem i form at Raz´s lækre billige produkter, som holder hvad de lover….. Kan anbefales til alle unge som gamle… Man er som ny igen….
    2 søstre som den aften også lærte at holde ud i koldtvands-karet i 1 minut, og glemme alt omkring alene grundet varmen mellem et håndtryk.
    Tak for den fatastisk aften, vi ses igen…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *