Nu er invitationerne fundet – og med dem halvdelen af temaet til festen.

Jeg har det helt godt med at have fundet en løsning, hvor tryk og kort ikke koster mere end det gør – samtidigt med, at kortet så absolut er det kønneste, jeg endnu har set.

Kortet gør sig ikke ret godt på billedet,- indrømmet – men det har jeg det nu heller ikke skidt med – for dem, der skal modtage kortet, må gerne have lidt i mente, til når det kommer 🙂

Invitation
 

Invitationerne kommer til at koste os rundt regnet 800 kr. Det er mindre end hvad det ville koste at lave dem selv. Dertil kommer så, at jeg er en mester til at klatte med lim – og opgive, når tingene ikke sidder helt lige. Så accepterer jeg hellere et halvfærdigt resultat. Derfor er det med stor fornøjelse at resultatet nu ikke bliver halvfærdigt- men HEL færdigt. Nu mangler vi bare at formulerer teksten.

Personligt føler jeg vi er MÅNEDER bagud med at sende invitationerne. Mest fordi min far blev spurgt i december – og min resten af familien blev orienteret i januar. Nu er det maj – og jeg er næsten bange for, at de fleste tror, vi har opgivet projektet igen 🙂 Virkeligheden er, at der er tid nok.. hvis vi skal følge protokollen.

One Comment

  1. Kæft hvor har jeg set de kort mange gange nu…. hvornår kommer der nyt på denne side? det er da snart som at vente på opdateringer på Godos hjemmeside!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *