Jeg har verdens dejligste kæreste. Vi går hjemme begge to. Han driver sin virksomhed – jeg driver den bare 🙂

Forleden sad vi begge ved hver vores skrivebord. "la la la" nynnede han… En nynnen som for mig lød som en sammenblanding af sølvbrudevalsen, tre hvide due og et metallicanummer.. "Ejjj … Jeg elsker godt nok den sang .. Du kender den godt .. ikk?" spurgte han. Jeg lyttede intenst til hans nynnen – der nu fik lidt tekst på, for sådan lige at hjælpe mig på vej.

Nu skal det måske lige sige, at min kæreste ikke ligefrem er kendt for at være god til sangtekser. Tværdimod..

Ordene på sangen hjalp overhovedet ikke.. men jeg ville jo heller ikke fornærme ham. Så jeg sagde så pænt jeg kunne "Ka du ikke lige prøve igen" ..

Denne gang var det Sølvbryllupsvalsen, Tre hvide due, Meat Loaf, Se den lille kattekilling og lidt Metallica. Jeg kunne simpelhen ikke høre, hvad for en sang, det var han prøvede at nynne.. "Måske er det fordi jeg har den inden i hovedet – så kan jeg bedre høre det" sagde han og nynnede videre.. Jeg kunne overhovedet ikke få nogen som helst sang ud af det, han nynnede. "Altså – det lyder helt perfekt for mig" sagde han..

Efter 3-4 forsøg, hvor jeg virkelig virkelig prøvede at høre efter, knækkede filmen. Jeg kunne ikke lade være med at grine. Jeg knækkede fuldkommen sammen af grin, mens jeg hiksede "Jeg KAN altså ikke høre hvad det er for een".. men kæresten insisterede "Amm.. du kender den godt ! Hør nu" – og så nynnede han ellers mens jeg sad ved siden af og hulkede af grin, mens min mave snurrede sig sammen til en hård kugle..

"Altså – man kunne jo godt blive helt såret af det der" sagde han.. da han havde prøvet endnu et par gangen.. "Undskyld" prøvede jeg.. Jeg vidste godt, at det ikke ligefrem var en ros til hans sangevner, men tårerne trillede ned af mine kinder af grin.

Jeg fandt ud af, hvad det var for en til sidst.. "Should have know better .." tror jeg det hedder. Men hvad bedre er.. Kæresten har fundet det ultimative trick. Han skal bare nynne,- så ligger jeg og bider i gulvtæppet af grin.

Han har valgt at nyde det faktum, at han nu kan få mig til at grine bare ved at nynne to stofer – i stedet for at være såret over, at hans kæreste i den grad ikke forstår hans musikalske genialitet.

/ Livet i mine mænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *