“Hej – har du din far hjemme” spurgte jeg forhåbningsfuld vores fantastisk søde underbo. Hun er den sødeste og tyndeste 11 årige pige, jeg kender – og lige nu håbede jeg på, at hendes far kunne hjælpe mig med de tre ufattelig tunge bordplader, der var blevet “leveret til døren” – bare ikke lige på MIN etage.

“Nej – men hvad skal du lave” spurgte hun. Jeg forklarede hende om de tre bordplader, der skulle op – og om hvor tunge de var. “Jamen, jeg vil godt hjælpe” sagde den superslanke 11 årige pige.

“Det går da ALDRIG” var min første tanke – men ok – hvis hun bare kunne holde imod i den ene ende – så kunne jeg trække pakkerne een for een op af trapperne.

Men hvor hun dog tog røv** på mig. Mens jeg hev og sled – skubbede hun effektivt bagpå – og flere gange måtte jeg skynde mig at flytte fingrene – fordi pigen fik skubbet pladerne langt længere, end jeg troede var muligt. Jeg må indrømme, at jeg i meget høj grad tænke over, at det vist ikke er i eens fysisk udseende, at man kan se, hvorvidt et menneske er stærkt – for jeg tog bestemt fejl. Min dejlige underbo er mildest talt stærk..

Adskillige gange holdte vi pauser og så længelsesfulde ud af vinduet i håb om, at en stærk mand måtte komme forbi og hjælpe op.. redde os stakkels piger. Ikke desto mindre fik hun og jeg alle tre bordplader 1½ etage op i løbeet af 30 minutter.

Flere gange jokede vi undervejs – for pakken havde ikke navn på – men da jeg var blevet lovet levering fredag – så MÅTTE det være mine bordplader.. men tænk lige tanken: Vi SLÆBER os halvt til døde – for derefter at finde ud af, at det slet ikke er vores bordplader.

Hun fik et alvorligt knus, da den sidste bordplade lå på mit stuegulv. Endnu en opgave, vi bare løste ved bare at tage fat. Mig – og en supersej 11 årig pige med pippi kræfter.

Jeg blev LIDT kold, da jeg modtog en e-mail dag fra IKEA “Dine varer er nu pakket – og klar til forsendelse” AAArrrhhh ER det så ikke mine bordplader, vi har slæbt os døde i? Det tog mig MINDST 20 sekundter at komme i tanke om, at jeg ikke kun skulle have bordplader fra IKEA – men også vask og blandingsbatteri.. Pyha.

/ ..sagde hunden, Kokken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *