Jeg har drømt om dig så længe, at jeg føler, jeg har kendt dig forevigt – og alligevel føler jeg mig som en opdagelsesrejsende i spændende nyt land, hver gang jeg er sammen med dig.

Min elskede søn. Hjerteligt tillykke med din første rigtige fødselsdag. En dag, der fortælle, at vi – din mor og far – og din storesøster – nu har kendt dig et år.

Du er gaven, der gør livet lysere. Dine smil – og dine kys, kan intet måle sig med. Dit livsmod og din nysgerrighed vil bringe dig lang – omend du nu kun kan nå ud i gangen.. og ikke engang må komme på storesøsters værelse 🙂

Du er 79 cms kærlighed. Skabt i kærlighed af dine forældre – elsket af os,- og af din søster, fra du blev født – og resten af dit liv.. og man kan se det på dig. Dine store lyseblå øjne, der smiler helt ind i eens sjæl.. Dit smil, der forlanger lyse sind og smil og grin i pant.

Min elskede Jonathan. Jeg er så taknemmelig for, at vi fik dig. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået det priviligium, at være den, der er sammen med dig hver dag – og dermed er den, der ser dig gro og modne. Du er et fantastisk lille menneske – og jeg kan slet ikke ventede med at tage hul på fremtiden med dig – din søster og jeres far.

Jeg elsker dig. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen … eller som du selv ville sige: BUKKA!

/ Min søns skridt i livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *