HAN VANDT.. og mine øjne hænger to milimeter over gulvet. (Vi trænger for øvrigt til at få støvsuget under købmandsdisken i spisestuen 🙂 )

For tolv dage siden begyndte jeg på julekalenderen til min kæreste. Og nu griner han af mig – kærligt og sødt – men han griner. De første 4 dage gennemførte jeg til UG med kryds og slange.. men jeg var træt – for sådan som tingene er herhjemme – med en lille mand, der synes det er sjovest at komme i seng kl. 22 – og så lige ligge og hygge lidt med mor 30 minutter – så er der altså ikke meget tid til den store mand bagefter.. Jeg havde jo besluttet mig….

Det blev da også til både fodmassage og nakkemassage – og det, der er sjovere.. Men allerede efter 4 dage spurgte kæresten, om han måtte få lov at komme med et forslag til en kalendergave til ham. Selvfølgelig måtte han det.. "Jo altså … må jeg få lov at sove ?"

Altså på den ene side, så ødelægger det jo lidt af den gode stemning.. Men på den anden side må jeg indrømme, at jeg havde det ligesådan. Når ungerne er lagt – så er ½ times tv – helst tilsat snorken – altså det bedste. Oven i det kom så, at Jonathan lige reddede sig en forkølelse – hvilket medførte en MEGET lang nat. Eftersom kæresten fik sofaen den nat, var han mig meget taknemmelig den næste dag. Han sagde selv, at DET lige var en kalendergave han trængte til… men altså meningen var jo, at vi skulle være MERE kærester – ikke at vi skulle til at sove hver for sig 🙂

I nat vågnede Jonathan klokken 3.. Det er helt normalt. Frem med babs og nutte – og 10 minutter efter er mor igen i drømmeland. Jonathan ligger mellem mor og far – så helt præcis hvornår han plejer at falde hen igen, ved jeg faktisk ikke rigtigt.. for på det tidspunkt sover jeg. Men nat skulle han ikke sove.. Vi skulle lege, havde han besluttet sig for.. Efter at have nusset med ham, opdagede jeg hvad jeg troede kunne være problemet. Drengen havde tisset igennem. Tøjet af – bleen af – vaske vaske – ny ble – ny body.. og så "GONAT" .. men næ nej.. Nu var vi jo lige så godt i gang – Jonathan og jeg – efter Jonathans mening.. Vi skulle da lege videre.. Det syntes jeg ikke, så jeg prøvede på alverdens måder at få knægten til at SOVE… Klokken 7 kunne jeg konkluderer at han havde vundet og jeg har tabt.

Efter i nat gider jeg heller ikke mere kaldendergavesjov rigtig. Søvn er det eneste, jeg sådan for alvor kan tænke på – men meget gerne med en varm kæreste i en lun ske.. bare han respekterer, at jeg vil SOVE.  

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *